Yüz Serumlarını Başka Nasıl Kullanabiliriz

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

Yüz serumunuzun ışıltınızı nasıl çoğalttığını zaten biliyorsunuz ancak besin açısından zengin serumun yüzlerce farklı kullanıma sahip olduğunu biliyor muydunuz? Okuyun ve bu küçük şişenin ihmal edilmeyecek bir şey olduğunu öğrenin!

Göz makyajını yaparken hata mı yaptınız? Panik yapmayın! Pamuklu bir çubuk ile yüz serumunuzdan alın ve göz kalemi ve maskara lekelerini çıkarmak için hafifçe bastırın. Makyaj temizleyicinin aksine, yüz serumu cildinizi tahriş etmeden veya geride yağlı kalıntılar bırakmadan makyaj kazalarını temizleyebilir.

Havalar her geçen gün daha da sıcaklaşırken, güneşte mümkün olduğu kadar daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz. Fakat uygun bir koruma olmadan güneşin altında çok fazla eğlenmek güneş yanığına neden olabilir. Güneş yanığına maruz kalmışsanız, yüz serumu cildi iyileştirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olabilir. Serumunuzu buzdolabında saklayın ve soğutulan serumu yüzünüze koyun, bu da cildin sıcaklığını azaltabilir ve sıcaklığın neden olduğu rahatsızlığı giderebilir.

Yüz serumu ayrıca mükemmel bir makyaj yaratmada da işe yarar. Sadece cildinize uygulamadan önce fondöteninize veya BB kreminize birkaç damla ekleyin. Cildin hidrasyon dengesini yeniden sağlamanın yanı sıra makyajınızı çok daha kolay uygulanmasına yardımcı olur.

Esneme çatlakları söz konusu olduğunda yüz serumu elverişlidir. Çatlak eğilimli bölgelere birkaç damla uygulayın, cildin nemlendirilmesine dokularda iyileşmeye yardımcı olur .

Çatlamış ve kuru dudaklar kötü görünmekle kalmaz, rahatsız edici de olabilirler. Yüz serumu çatlamış dudakları hızla iyileştirir. Ilık bir havluyu peeling bölgesine yerleştirin, daha sonra yüz serumu ve lip balm sürün. Dudaklarınız daha dolgun ve yumuşak görünsün.

(Visited 602 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Deniz Sonrası Saçınız Yıpranmasın