Tırnaklar için Sırada Ne Var?

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

Sonbahar ve kış gardırobunuz hazır mı? Şimdi manikürünüzü de güncellemenin zamanı geldi. Sonbaharın ve kışın gelişini kutlamak için şimdi manikürünüzün konfor alanının dışına çıkma zamanı geldi.

Genelde, insanlar yılın bu zamanında nötr bir bölgede kalma eğilimindedirler. Ancak bu yıl mücevher tonları ve ileri düzey stil modacıların ilgisini çekiyor. Yaldızlı doku ve pırıltılı ojeler farklı ortamlarda bulunabilir. Gösterişli parlak üst katlar tırnaklara rock & roll bir tarz vererek çok yönlü sanat eserlerine dönüştürebilir.

Negatif uzay tırnakları hala moda. Ancak tırnaklarınıza aynı negatif deseni koymak yerine, her bir tırnağa hafif farklı bir renk ve desen verin, cesur olun ve negatif uzay motifiyle oynayın.

Tırnak sanatçıları ayrıca tırnaklarda rastgele deneyimler sağlayarak beklenmeyen tonlamalar üzerinde çalıştı. Örneğin, bordoyu baz rengi olarak kullanabilirsiniz, daha sonra dalga oluşumunda sırasıyla bronz ve parlak kırmızı renk kullanabilir ve daha sonra görünümünü tamamlamak için üstte pembe ışıltılı oje deneyebilirsiniz.

Heavy metal nail art, bu sezon cesur ve kendini belli eden tırnak tasarımı arayanlar içindir. Tırnaklara eklentiler ve aksesuarlar uygulamanın yanı sıra kanca zincirleri ve keskin cisimlerle delerek onlardan delip geçebilirsiniz. Bakışları size çeviren bir manikür türü olduğu kesin.

Parlak ve güzel tırnak cilası tonlarının yalnızca yaz için olduğunu söyleyenlerden uzak durmaya çalışın. Yeşiller, maviler, morlar, pembeler ve bütün renk çeteleri sonbahar ve kış için de iyidir. Bu cesur renk seçenekleriyle öne çıkmaktan korkmayın.

(Visited 396 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Kaş Doldurma Nasıl Yapılır? Kaş Doldurma Teknikleri