Bir Profesyonel Gibi Poz Verin

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Günümüzde, Instagram sayfaları hayatımızın bir parçası haline geldi. Her gün, yiyecek, hayvan, selfie ve hatta kıyafetimiz gibi özel bir şeyler yayınlamaya çalışıyoruz. Gerçekten iyi göründüğünüzü düşündüğünüz ancak nasıl poz verileceğiniz konusunda garip ve gergin hissedebileceğiniz günlerde, telaşa kapılmayın! İşte önerilen bazı pozlar ve binlerce çift tık getirecek sırlar:

Başsız Şıklık

Kıyafetini sevdiğinizde ama yüzünüzün hazır olmadığını düşündüğünüzde iyi bir fikir olabilir. Başsız görüntü, kıyafetinize ayrıntılarla yakınlaştırır. Ne zaman isterseniz çekebilirsiniz çünkü yüzünüzü düşünmenize gerek yok.

Arkaya Dönük Profili

Arkaya doğru dönük fotoğraf çektiğinizde, kamera yerine başka bir yere bakmaya çalışın. Kafanız diğer tarafa bakarken, kıyafetiniz izleyicinin doğrudan karşısına bakar.

Rahat Duruş

Sadece oturun ve rahatlayın, rahat bir fotoğrafı garip bir his yaşamadan çekebilirsiniz. Bunun için restoranda bir sandalyeye oturmak gerekli değildir. Sokaktaki herhangi bir yer, arka planda daha fazla sahne yaratabileceği için iyi bir seçimdir.

Karşıya Geçiş Pozu

Zahmetsiz görünümlü bir fotoğrafını elde etmenin en iyi yoludur. Fotoğrafa değer katmak ve daha fazla kişinin ilgisini çekmek için çekimlerinizde dikkat çekici bazı özel imzalara sahip bir sokak seçebilirsiniz.

Eller Cepte

Dizinizi hafif bükün ve utangaç bir tavırla kameradan uzağa bakarken bir elinizi cebinize atın. Görüntünüzü doğal olmasını sağlayacaktır.

Şimdi kendiniz deneyin! Takipçi sayınız ile ilgili büyük artışı keşfedeceksiniz.

(Visited 489 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  K-Beauty