Epilatör Nasıl Kullanılır?

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Hanımlar, hadi vücut tüylerinden bahsedelim. Tıraş size göre değilse ve ağda bir çile haline geldiyse, epilasyon seçeneklerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Kadınlar için olan epilatör ile tanışın. Bu akıllı cihaz, uzun vadede gerçek bir para tasarrufu (daha fazla ağda yok!) yapabilir ve ciddi sonuçlar verebilir.

Nasıl Düzgün Epilasyon Yapılır?

Nazikçe Peeling Yapın

Bu her işlemden önce bir zorunluluktur! Sinir bozucu tüyleri engelleyerek temizlenmenizi ve ölü cilt hücrelerinden kurtulmanızı sağlar.

Cildi Gergin Tutun

Bu, epilatörün tüyleri toplamasına yardımcı olarak işlemi daha az ağrılı hale getirir. 90 derecelik bir açıda tutun ve her zaman tüyün çıktığı yönün tersine doğru epilasyon yapın.

Yavaş yavaş yapın

Cazip olsa da, acele etmemeye çalışın. Bu tüyleri kırabilir ve çıkarılması zorlaştırabilir.

Yatıştırıcı jel uygulayın

Epilasyondan sonra yağlı losyon ve nemlendiricilerin uygulanması saç foliküllerini tıkayabilir ve kıllanma riskini artırabilir. Cildi yatıştırmak için aloe vera veya çay ağacı yağı ile bir jel tercih edin.

En İyi Epilatör İpuçları: İlk Kez’ciler

Birkaç gün öncesinde tıraşlayın

Hayır, bu bir yazım hatası değil! Epilasyon koparılması daha olan kısa kıllarda en iyi işe yarar.

Düşük bir ayar seçin

Bu, cildinizin kopma hissine alışmasını ve daha hassas bölgelerde (örneğin, ayak bileklerinde) daha kolay çalışmasını sağlar.

Geceleri işlem yapın

Bu, cildinize iyileşme zamanını tanıyacaktır. Oluşan herhangi bir kızarıklık veya iltihap azalır, bu yüzden ertesi sabah eteğe evet diyebilirsiniz!

(Visited 478 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Teninize Uygun Parfüm Nasıl Seçilir?