Favori Flormar Ürünleriniz Watsons’ta!

d-option  9 Mart 2023


En sevdiğiniz Flormar ürünlerine Watsons mağazaları, Watsons.com.tr ve Watson mobil uygulaması üzerinden, çeşitli avantajlar ile sahip olmaya ne dersiniz? Siz de makyaj ve tırnak bakımı rutinlerinizde Flormar’ın birbirinden kaliteli ürünlerinden vazgeçemiyorsanız Watsons’a uğrayın!

Flormar Ten Makyajı Ürünleri ile Kusursuz Bir Cilt

Kusurlarınızı gizlemek, cilt tipinize uygun ürünler ile cildinizin güzelliğini öne çıkarmak için Flormar’ın ten makyajı ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Etkili ve uzun süre kalıcılık sunan
Flormar Stay Perfect yüksek pigmentli, yarı mat bitişli likit kapatıcı ile sivilce izlerinden renk eşitsizliklerine, göz altı morluklarından çeşitli lekelere pek çok kusuru kolayca kapatabilirsiniz. Flormar Perfect Coverage yüksek pigmentli, yarı parlak bitişli, 2 saat boyunca kalıcı, SPF 15 içeren fondöten ile cildinizi kusursuz gösterebilirsiniz.

Ten makyajı öncesi cildinizi makyaja hazırlayacak makyaj bazlarından porselen gibi bir cilt yaratacak fondötenlere, son dokunuşu yapacak pudralardan canlı bir görünüm sunan renk renk allıklara, pek çok Flormar ten ürününü Watsons’ta bulabilirsiniz.

Flormar Göz Makyajı Ürünleri ile Etkileyici Bakışlar

Flormar’ın renkli ve çeşitli göz makyajı ürünleriyle dilediğiniz tarzdaki makyajı kolayca uygulayabilirsiniz. Günlük hayatta vazgeçilmeziniz olan eyeliner, maskara ve göz kalemi çeşitlerinin yanında hem gece hem de gündüz makyajınız ile uyum sağlayacak rengarenk göz farları ve far paletleri Flormar kalitesi ile sizi bekliyor.

Flormar Extreme Tattoo yüksek pigmentli, doğal ışıltılı, jel göz kaleminden yüksek pigmentli, yarı mat bitişli dipliner’a kadar birbirinden kaliteli ürünler ile farklı göz makyajı tekniklerini uygulayabilirsiniz. Big’n Bold maskara ile dolgun ve uzun kirpiklere sahip olabilir, makyajınıza etkileyici bir görünüm kazandırabilirsiniz. Daha ışıltılı bir göz makyajı için Shimmer & Shine yoğun ışıltıl, likit, metalik göz farı çeşitlerini de keşfedebilirsiniz.

Hemen Okuyun  Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü… 

Flormar Dudak Makyajı Ürünleri ile Renkli ve Çekici Dudaklar

Bazen sadece bir ruj, daha canlı ve iyi hissetmek için yeter. Flormar’ın her cilt rengine uyacak, rengarenk dudak makyajı ürünleri arasında size en uygun ruj ve lip gloss çeşitlerini bulabilirsiniz. Kolayca sürülebilen ve yoğun örtücülük sunan bir ruj arıyorsanız Flormar Creamy Stylo yüksek pigmentli, yarı mat bitişli, kremsi rujlarından birini tercih edebilirsiniz. Hem parlak hem de besleyici bir dudak ürününe ihtiyacınız varsa Dewy Lip Glaze nemlendirici etkili, transparan ya da renkli dudak parlatıcılarına göz atabilirsiniz.

Kalıcı ve nemlendirici özelliklere sahip ürünler ile gün boyu nemli ve hoş görünen dudaklara sahip olabilirsiniz. Kiss Me More yüksek pigmentli, mat bitişli, nemlendiricili likit ruj sayesinde aradığınız kalıcı ruja kavuşabilirsiniz.

Dudaklarınızı renklendirirken bakım yapmak için Flormar renkli lip balm çeşitleri arasında yer alan Cotton Candy pamuk şeker aromalı, renk değiştiren, besleyici dudak balmını deneyebilirsiniz. Karadut, elma, karpuz, çilek gibi farklı aromalara sahip Flormar dudak balmı çeşitlerine de göz atabilirsiniz.

Flormar Ojeler ile Bakımlı ve Renkli Tırnaklar

Flormar tırnak ürünleri ile tırnaklarınıza hem bakım yapabilir hem de renklendirebilirsiniz. Care & Go içi süngerli, pratik tırnak ve kütikül bakım yağı ile tırnaklarınızın manikürden yeni çıkmış gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Flormar’ın artık klasik haline gelen ojelerini de Watsons’da bulabilirsiniz. Jel formlu ya da simli ojeler ile bakımlı tırnaklarınızı dilediğiniz gibi renklendirebilir, dikkat çekici nail art çalışmaları yapabilirsiniz. Renkli tırnakların yanında daha sağlıklı ve hızlı uzayan tırnaklara da sahip olmak istiyorsanız Flormar Breathing Color yüksek pigmentli, parlak bitişli, nefes alan oje çeşitlerine göz atabilirsiniz. Yüzlerce renk seçeneği ile her tarza ve zevke hitap edecek Flormar oje çeşitleri ile tırnak bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Watsons Tıkla Gel Al Hemen

 

(Visited 586 times, 1 visits today)