Fotoğraflara Nasıl Poz Verilir?

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Fotoğraf çekmeyi seven kızlar, sevmedikleri fotoğraflar yüzünden her zaman sıkıntı yaşar. Sık sık başkalarının fotoğraflarının neden bu kadar güzel olduğunu sorarlar, ancak 100den daha fazla fotoğraf çekseler bile çok garip görünebilir. Telaşa gerek yok! Şimdi birkaç basit poz öğrenerek kolayca bir model olabilirsiniz.

Eller çene üzerinde

Ellerinizi çene üzerine koymak yüz şeklinizi değiştirebilir. Etkiyi artırmak için masum gözleri korumaya çalışın. Ayrıca, çeneyi elinize koymayı seçerseniz, tam vücut çekimi yapmadığınızdan emin olun çünkü kompozisyon çok garip olacaktır.

Gülümseyerek geriye doğru bakın

Gülümseyerek geriye bakmak, insanları heyecanlandırabilir, bu numarayı kullanmaktan korkmayın. Birçok geleneksel şey aslında iyidir.

Farkında olmadan

İstemsiz fotoğraflar güzeldir ancak sahte değildir sadece herkes bu tür bir fotoğrafı çekemez. Önce diğer yarınız yanınızdaymış  ve her ikiniz de romantik ve egzotik bir ülkedeymişsiniz gibi davranmalısınız. Güzel manzaranın tadını çıkarırken, sevgiliniz aniden yumuşak sesiyle seslendiğinde birden ona doğru baktınız ve bu mükemmel bir an.

Saçlarınızı savurun

Saçları savurma kazara yapılan bir andır, aynı zamanda güzel ama yapay olmayan bir fotoğrafa da erişmenizi sağlayabilir. Ayrıca, bu eylem fotoğrafa biraz hareket de getirebilir.

Komik eğlenceli ifade

Eğlenceli ve komik bir ifade, hoş bir duyguyu da beraberinde getirir. Bu doğal ve sevimli kızı sevmeyecek biri olabilir mi? Ayrıca, komik ifadeler, fotoğraflarınızı gören kişilerin kendilerini mutlu hissetmelerini sağlar.

Yerde gelişigüzel oturun

Rahatlık güzelliktir. Her zaman ayakta durmak sıkıcıdır. Yerde keyfi olarak oturmak izleyiciler için daha caziptir.

(Visited 363 times, 41 visits today)
Hemen Okuyun  Tırnaklar için Sırada Ne Var?