Gaming Ürünleri ile Oyunlardan Daha Çok Zevk Alacaksınız

Watsons  9 Ekim 2020

4 Dk

Gün geçtikçe online oyunlarda rekabetin artması, daha hızlı ve seri hareket etmeyi gerektiriyor. Tam da bu sebepler için kullanıma sunulan profesyonel gaming mouse, klavye ve kulaklık ekipmanları, oyun esnasında kusursuz hamle ve ses imkânını artırıyor. Hem bireysel hem de takım olarak başarıya bir adım daha yaklaştıran gaming mouse, klavye ve kulaklık ekipmanlarını Watsons’ta bulabilir, oyundan aldığınız keyfi ikiye katlayabilirsiniz.

En Etkili Hamlelerin Mimarı: Gaming Klavye

Klâsik klavyelerden farklı tasarlanan, genellikle membran yapıdaki gaming klavye modelleri, oyuncu tercihine göre hibrit ya da mekanik olarak da tercih edilebiliyor. Standart tuşlarının yanı sıra oyuna özel programlanabilir makro tuşlar, multimedya tuşlar, aydınlatma tuşları gibi ek buton olanağı da tanıyor. Oyuncunun motivasyonunu artıran bilek desteği, göz alıcı tasarım ve aydınlatma seçenekleri tematik olarak markadan markaya değişim gösteriyor. Özellikle karanlık ortamlarda tuş çevrelerinde bulunan ve farklı renkler sunan LED aydınlatmalar, loş ışık ortamlarında oyuncunun kesintisiz oyununa devam etmesini sağlıyor. Klavye ayarlamalarındaki tüm değişken özellikler oyuncuya göre uyarlanabildiği için, kişi kendi kullanıcı alışkanlıklarına göre dilediği şekilde kullanabiliyor.

Gaming Kulaklıklar ile Maksimum Eğlence

Standart kulaklıklardan farklı olarak gelişmiş teknik özellikler ve ayırt edici kozmetik farklılıklar ile donatılan gaming kulaklıklar, kullanıcı konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Rakip hamlelerini seslerden takip eden ve özellikle takım olarak oynanan oyunlarda iletişimi optimum seviyeye çıkaran özel tasarım gaming kulaklıklar, mikrofon, sanal ses desteği ve özel LED aydınlatmaları ile dikkat çekiyor. Genellikle kulak üstü kullanılan ve baş çevresini alarak mikrofon ile desteklenen modellerde aktif ve pasif gürültü engelleme özellikleri de bulunabiliyor.

Oyunseverlerin aksiyon esnasında ses efektlerini doğru şekilde algılaması ve tiz sesleri dahi duyabilmesi gibi gelişmiş özellikler sunan gaming kulaklıklar, oyun dışı kullanımlarda da başarısını kanıtlıyor. Özellikle multimedya içeriklerde derin bas tonlarını algılayabilmesi ve etkinlik esnasında fiziksel deneyimlemeler için titreşim özelliği de sunan modeller kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Eşsiz bir oyun deneyimi ve üstün yetenekli kullanım için tercih edebileceğiniz gaming kulaklık ile heyecanın doruklarında gezmeye hazır olabilirsiniz!

Hemen Okuyun  Göz Renginize Göre Hangi Renk Far Kullanmalısınız?

Anında Tepki Vermenin İlk Kuralı: Gaming Mouse

Her ne kadar güçlü bir oyun bilgisayarının keyifli deneyim sunduğu düşünülse de oyuncu ekipmanlarının da bir o kadar önemli olduğunu hemen her oyunsever tarafından biliniyor. Bu tür donanımların olmazsa olmazı olan gaming mouse çeşitleri, alan ya da nesne seçme, karakter ve kamera hareket ettirme ile hedefleme anlarında gereksinim sunuyor. Oyunlar için özel tasarlanan bu tür ekipmanlar, ekstra programlanabilir tuş opsiyonları, hassasiyet algılama ve yüksek hız seçenekleri ile oyun hazzını artırıyor. Özellikle “Dots per Inch” olarak bilinen DPI değeri, bir inçlik mouse hareketinde tarama hızı ile piksel sayısını belirtiyor. Bu nedenle çözünürlük seviyesi yüksek ve kaliteli bir bilgisayar kullanıyor olsanız da optimum mouse hareketi için her zaman en yüksek DPI değeri kullanmanız gerekiyor.

Bunların yanı sıra mouse kavrayış özellikleri de uzun süreli kullanımlarda önem taşıyor. Oyunseverlerin saatlerce oyuna konsantre oldukları düşünülürse, rahatlık açısından kavrayışı yüksek bir gaming mouse kullanımı gerekiyor. Parmakların yerleşimi ve avuç içi pozisyonu konusunda tam kavrayış sağlayan modeller, ergonomik kullanım özellikleri sayesinde uzun süre kullanılsa dahi bilek ve elde ağrı yapmıyor. Sağ elle kullanılmak üzere tasarlanan klasik mouse modellerinin aksine gaming mouse çeşitleri sol elini kullanan bireyler için de uygunluk sağlıyor. Tüm bu özelliklerin bir arada bulunduğu profesyonel bir model arıyorsanız, Trust gaming mouse kullanarak oyunlarınızda çok daha yüksek performans sergileyebilirsiniz.

Gaming mouse, klavye ve kulaklık konusunda en iyi markaların yer aldığı Watsons’a göz atabilir, oyun keyfinizi artıran donanımlara hemen sahip olabilirsiniz.

(Visited 549 times, 1 visits today)