Spor Çantanızda Daima Bulunması Gereken Şeyler

Watsons  6 Ekim 2020

Yeni yıl. Yeni ben. Peki, kararlıyız. Kendimizden de çok fazla öteye geçmeyelim …

Yavaş ama emin adımlarla hazır olduğumuz bir şey, kafa karıştırıcı makinelerin ve gereksiz yere dar şortlu öfkeli erkeklerin mistik topraklarına doğru ilerlediğimiz. Neyse, yine de oraya gidiyoruz.

Ve hayatta yeni bir maceraya başlamadan önce, olabildiğince hazırlıklı olmak istiyoruz. İşte bu yüzden ‘aktif giysilerimizi’ hazırda tutuyoruz ve yeni neon spor salonu çantamızı olmazsa olmazlar ile dolmayı bekliyor. Evet, bunun da bir konu olduğunu bilmiyorduk, ama bazı şeylerin spor çantanızda HER DAİM tutulması gerektiğini biliyoruz. Ve hepsi çok fazla gelirse, bunu günlük çanta olarak kullanın böylece ya spor salonuna gitmiş gibi ya da yolda gidiyormuşsunuz gibi görünürsünüz…

Spor çantasına girecek ilk şey, spor salonuna gittiğinizde alt bacaklarınızda farkedeceğiniz tüyler için pratik bir traş bıçağı.

Temizleme mendilleri egzersiz öncesi ve sonrası cildinizi temizlemek için mükemmeldir. Üçlü arıtılmış su ve akıllı temizleme kabarcıkları ile yapılır; ter ve makyajı nazikçe çıkarmanızı sağlar.

Spor dersiniz saat 5 ve buluşma randevunuz saat 7’de mi? Çözüm, kullanımahazır kuru şampuan. Bir sprey saçlarınızı canlandırır ve fazla yağı temizler, aynı zamanda vücut ve hacim kazandırır. Partneriniz, sadece birkaç saat önce yaşadığınız terli kirlilik hissinden eser bulamayacak.

Spor salonundan sonra gül gibi kokmak istesek de, cam şişede en sevdiğimiz parfümü taşımak akıllıca değil. Pratik bir body mist (vücut kokusu) mükemmel bir alternatiftir ve aynı şekilde güzel kokar.

Ter, ısı ve spor hareketlerinin kombinasyonu saçlarımıza asla iyi gelmeyecek ve donuk bir karmaşaya yol açacaktır, bu da lekeli bir karmaşaya neden olabilir. Çantanızda buklelerinizi açacak aksesuarlar bulundurun.

(Visited 223 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  En Trend Ruj Renkleri