Yüzünüzde Gençliğin Sırrı: Yüz Yogası

Watsons  12 Ekim 2020

2 Dk

Yoga’nın faydasını zaten biliyor olabilirsiniz, rahatlatıcı ve kas gücü oluşturma için harikadır. Ama yüzünüzün de yoga yapabileceğini biliyor muydunuz? Yüz yogası kasları rahatlamak için çalışır. Bu adımlar anında size genç bir yüz sunmayacak olsa da, cildinizin daha fazla sarkmasını önlediği kanıtlanmıştır. Yapması kolay bazı yüz egzersizleri ile gençliğin nasıl geri getirilebileceğini görelim.

Yanak yüz

Ağzınızdan büyük bir nefes alın, sonra nefesi bir kurbağa gibi yanaktan yanağa şişirin. yanmaya; Mümkün olduğunca uzun süre tutun ve bırakın. 8 veya 10 kez tekrarlayın. Bu hareket, yanak kaslarınızı güçlendirir ve daha ince ve sarkık görünmesini engeller. Ve en güzel yanı, bunu her yerde yapabilirsiniz.

Zürafa Yüz:

İster oturun ya da ayakta olun, yukarı bakın ve boynunuzu uzatın. Dilinizin ucunu ağzınızın çatısına bastırın, sonra çeneniz tavana doğru işaret ederken gülümseyin ve yutkunun. Alternatif olarak, boyun cildini aşağı çekmek için işaret parmağınızı kullanabilirsiniz. 25 saniye boyunca gergin tutun. Çene ve boyun bölgesini sıkılaştırmak, sarkan deriyi düzeltmek için en iyi yüz yoga egzersizlerinden biridir.

Palyaço yüzü

Genişçe, dişlerinizi göstererek gülümseyin, sonra parmak uçlarınızı nazikçe burnunuzun ve dudaklarınızın arasındaki kırışıklıklara bastırın. Kasları yukarı kaldırın ve hafif bir direnç için parmaklarınızın ucunu kaslara doğru bastırın. İfadeyi 5 saniye tutun. Palyaço yüzü kasları güçlendirir, sarkan cildi ve gülme çizgilerini düzeltir.

Buda Yüz

Yoga pratiği sırasında “oms” kelimesini söylemek sadece aklınızı yatıştırmanın bir yolu olmayıp aynı zamanda yüzünüzdeki çizgiler için de iyidir. Sadece gözlerinizi kapatın, kaşların arasındaki noktayı düşünün ve çok hafif bir gülüş yapın.

(Visited 929 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Yoğun Kızlar için Çocuk Oyuncağı Saç Modelleri