Yengeç Burcu Makyajı Nedir?

sempeak  30 Temmuz 2024

Yengeç Burcu Kadınlar İçin Makyaj Önerileri?

Yengeç burcu kadınları genellikle hisleri kuvvetli, romantik, duygusal ve iyi niyetli olarak bilinirler bu yüzden seçtikleri makyaj da bir o kadar doğal, hafif ve romantik olmalıdır. Yengeç burcu kadınlarına makyaj önerilerimiz şu şekildedir:

  • Doğal, ağır olmayan bir ten makyajı kesinlikle sizin için en doğru seçim olacaktır. Hafif, ışıltılı “Flormar Illuminating Primer Plus Işıltı Veren Makyaj Bazı” gibi bir baz tercih edip sonrasında doğal bitişli bir BB krem kullanabilirsiniz. Eğer ihtiyaç duyuyorsanız “Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı” gibi hafif bir kapatıcı ile göz altı veya lekelerinizi kapatabilirsiniz.
  • Göz makyajınızda ise yine aynı şekilde doğal bir görünüm yakalamak ideal olacaktır. Şeftali tonlarında bir far üzerine hafif simli bir far uygulayarak gözlerinize ışıltı katabilirsiniz. Bu kriterlere uyan “Revolution Mini Reloaded Far Paleti Nude About You” far paletine bir göz atabilirsiniz. Siyah yerine kahverengi bir eyeliner ile hafif, yumuşak bir görüntü verebilirsiniz.
  • Allık tercihiniz de tabii ki doğal tonlardan yana olmalı. Şeftali tonları veya doğal pembe tonları içeren “Revolution Hot Spice Ultra Allık Paleti” sizin için tamamlayıcı bir nokta olacaktır.
  • Son olarak dudaklarınız da makyaj bütünlüğünüze uyması açısından nude tonları tercih ederseniz ideal, doğal ve sağlıklı bir görünüme ulaşacaksınız. “Pastel Nude Lipstick” renklerine göz atabilirsiniz.
Hemen Okuyun  Hayatınızı Hızlandıracak Eyeliner Tüyoları

Bu öneriler yardımıyla bir Yengeç kadını olarak güzelliğinizi öne çıkarabilirsiniz.

 

Yengeç Burcu Makyajı İçin En Uygun Makyaj Renkleri Nelerdir?

Yengeç burçları makyaj renkleri seçerken doğallıklarını ön plana çıkarmak adına doğal tonları tercih etmelidirler.

  • Nude ve pastel tonlar (şeftali, bej, açık pembe, altın sarısı, açık kahve, lavanta, nane yeşili vb.)
  • Ayrıca doğal tonların yanı sıra gümüş ve inci tonları yengeç burcunun su elementine olan bağlılığını yansıttığından özellikle gece makyajlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Son olarak mavi ve yeşil tonları da yengeç burcunun doğasına uygun renkler olduğundan göz makyajlarınızda hafif dokunuşlarla kullanabilirsiniz.

Bu renkler, Yengeç burcu kadınlarının doğallığını, romantizmini ve duygusal doğasını en iyi şekilde tamamlayacak makyaj görünümleri elde etmelerine yardımcı olacaktır.

 

Yengeç Burcu Makyajında Nasıl Bir Göz Makyajı Tercih Edilmeli?

Önceki başlıklarda da söylediğimiz gibi doğal, hafif ve romantik tonlu makyaj ürünleriyle zarif bir makyaj yapmak Yengeç burçları için ideal tercih olacaktır. Yengeç burcu için göz makyajı aşamaları;

  • Öncelikle göz makyajınızı gün boyu kullanabilmek için göz bazı kullanmayı ihmal etmeyin.
  • Göz kapağınızın tamamına doğal tonlarda (bej, açık pembe vb.) bir far uygulayın ardından katlanma bölgenize yumuşak bir kahverengi veya şeftali tonlarında bir far uygulayarak göz makyajınıza derinlik kazandırın. Son olarak isteğe bağlı olarak gözünüzün dış köşesine daha koyu tonlarda bir kahverengi ile gölgelendirme yapabilirsiniz.
  • Klasik siyah bir eyeliner ve maskara yerine kahverengi olanları tercih etmek daha iyi bir seçim olacaktır.

Yengeç Burcu Makyajında Allık ve Aydınlatıcı Nasıl Kullanılmalıdır?

Yengeç burcu kadınlara doğallıktan yana olmalarını önerdiğimiz için allık ve aydınlatıcı doğal ve romantik bir görünüm elde etmek için önemlidir.

  • Allık tercihleri şeftali, pembe ve mercan tonlarında olabilir. Ayrıca daha doğal bir görüntü yakalamak isteyenler için krem allıklar daha nemli ve doğal bir görünüm sağlar. “Pastel Cream Blush”ın doğal tonlarını tercih edebilirsiniz. Allığı elmacık kemiklerinize uygulayın ve yukarı doğru dağıtarak daha doğal bir görüntü yakalayın.
  • Aydınlatıcı da en az allık kadar önemli bir unsurdur. Şampanya, inci beyazı veya altın tonlarında bir aydınlatıcı ideal bir tercih olacaktır. “Pastel Moonlight Highlighter” a göz atabilirsiniz. Elmacık kemiklerinizin ve burnunuzun üstüne, kaş altına ve üst dudak çizgisine hafifçe aydınlatıcı uygulayarak yüzünüze daha doğal bir parlaklık ve daha belirgin hatlar kazandırın.
Hemen Okuyun  Festival Makyajı Nasıl Yapılır?

Yengeç Burcu Makyajında Tercih Edilen Eyeliner Tarzları Nelerdir? 

  • Klasik siyah renk yerine kahverengi veya gri tonlarında bir eyeliner kullanmak daha doğal ve yumuşak bir görüntüye sahip olmanıza yardımcı olur.
  • Jel veya likit eyeliner yerine kalem eyeliner tercih edebilirsiniz.
  • Gözlerinizi belirginleştirmek ve ortaya çıkarmak adına ince çizgiler çekmeye özen gösterin.
  • Soft Cat Eye olarak geçen tarz, hafif ve kısa kuyruklu bir eyelinerı ve kuyruğun dağıtılması ile ortaya çıkan gölgeli ve doğal bir görüntüyü ifade eder. Bu makyajın göz üzerindeki etkisiyle daha çekik ve doğal bir görüntü yakalayabilirsiniz.
  • Alt kirpik çizgisine kahverengi veya bej tonlarla hafif dokunuşlar yaparak dumanlı bir görüntü yaratabilirsiniz. Böylece gözlerinize daha derin ve çekici bir anlam katmış olursunuz.
  • Son olarak beyaz ya da ten rengi bir göz kalemi ile gözlerinizin alt iç kısmına ve göz pınarlarınıza hafif dokunuşlar yaparak daha canlı bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Makyajı ile İlgili İlham Alabileceğiniz Ünlü İsimler Kimlerdir?

  • Doğal ve taze makyaj görünümleri ile bilinen Selena Gomez, Yengeç burcu kadınları için mükemmel bir ilham kaynağı olacaktır.
  • Hafif bronz ten makyajı, doğal tonlarda dudak renkleri ve yumuşak göz makyajları ile dikkat çeken Margot Robbie de romantik ve zarif bir görüntü yakalamak isteyen Yengeç kadınlarına iyi bir örnek olacaktır.
  • Genellikle doğal ve sade bir makyaj tercih eden Meryl Streep , yumuşak tonlarda allık, hafif aydınlatıcı ve doğal dudak renkleri kullanır. Meryl’in zamansız ve sofistike makyaj stilleri, yaşa uygun doğal güzellikleri vurgulayan yengeç burcu kadınları için ilham kaynağıdır.
  • Yumuşak ve romantik makyaj stilleri ile bilinen Ariana Grande, çoğunlukla nude tonlarda ruj, ince eyeliner ve uzun kirpikler kullanır. Aynı anda tatlı ve çekici makyaj tarzıyla Yengeç burcu kadınlarının zarif ve genç görünmelerinde yardımcı olur.
  • Prenses Diana, klasik ve sofistike makyaj tarzıyla bilinirdi. Doğal allık, hafif göz farı ve doğal dudak renkleri ile doğallığı ve inceliği öne çıkarırdı.
  • Son olarak Lindsay Lohan, genellikle doğal ve parlak ten makyajı, yumuşak göz farları ve dudak parlatıcıları ile dikkat çeker. Genç ve enerjik bir görünüm sunan Lindsay, Yengeç burcu kadınlarının doğal ve taze bir görünüm yakalamalarında yardımcı olacaktır.
Hemen Okuyun  Yaz İçin Ruj Önerileri

Bu ünlü isimlerin makyaj tarzları, Yengeç burcu kadınlarının doğal güzelliklerini ve romantik doğalarını vurgulayan mükemmel örneklerdir. Bu stillerden ilham alarak kendi makyajınızı yaratabilir ve kişisel tarzınızı yansıtabilirsiniz.

(Visited 132 times, 1 visits today)