Banana Powder Nasıl Kullanılır

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

nstagram’da gezinirken, başkalarının fotoğraflarına bakıp “Kahretsin, keşke ben de böyle görünsem” demediğimiz gün yok. Muz Pudrası sayesinde makyaj, herkesin delicesine sevdiği elzem bir şeye dönüşüyor. Eğer henüz muz çılgınlığı kervanına katılmadıysanız, güzellik setinizi bir kenara kaldırın, çünkü vasat bir makyajın doğrudan selfie kraliçesine nasıl dönüşeceğini göstereceğiz!

Muz pudrası nedir ve ne için kullanılır?

Kısa cevap – bu bir sihir! Uzun cevap – yüzünüze uygulayacağınız ultra ince, sarı tonda bir pudradır. Muz pudrası  kapatıcı işlevi görür, ciltteki koyuluğu nötralize eder ve herhangi bir cilt kızarıklığındaki rengi düzeltir. Bu ince ve hafif pudra, herhangi bir cilt tonunda mükemmel bir bitiş oluşturmayı vaat eder

Muz Pudrası nasıl kullanılır

Muz pudrası, fondöten ve kapatıcıdan sonra kullanılmalıdır. Uzmanlar, bu ince ve hafif pudrayı, az miktarda elinizin sırtına döktükten sonra bir güzellik blender süngeriyle uygulamanızı öneriyorlar.

Makyajınızı uygulamak için, üründen bir miktarı büyük, yumuşak bir pudra fırçasına alın ve (fondöten ve kapatıcı gibi) krem ürünlerin üzerine sürün. Her şeyiyle bir Instagram kraliçesi olmak ve görünümünüzü sabitlemek için, bir makyaj süngeri kullanın ve parlaklık olmasını istediğiniz bölgelere ürünü uygulayın. Gözlerinizin altına, burnunuza ve alnınıza uygulamanızı öneriyoruz, ancak can attığınız belirgin elmacık kemikleri için konturunuzun altına da uygulayabilirsiniz. Ciltteki fazlalık ürünü nazikçe almadan önce 5 dakika bekleyin. Sonuç? Parlak, mükemmel şekilde ön plana çıkan bir cilt ve tüm gün boyunca yüzünüzde kalan bir makyaj.

İhtiyacınız var… ŞİMDİ!

(Visited 1.122 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Revolution X DC Serisinin Öne Çıkanları