Anasayfa    /    Makyaj   /    Break Free

Break Free

sempeak  19 Eylül 2022

Kurallar, sınırlar ve limitler hayatımızın her anında yapmak istediklerimize, yaşamak istediğimiz deneyimlere ve almak istediğimiz sonuçlara engel olabilecek bir sürü etmenden birkaçı. Peki bu kuralları yıkmak, sınırları ve limitlerini aşmak nasıl hissettirir hiç düşündünüz mü? Maybelline Break Free kampanyasını oluştururken tam olarak bu sorudan ilham aldı.

Bizim cevabımız özgür, cesur ve harika! Her gün kendimize koyduğumuz bu sınırlar ile kendi kendimizin mutluluğunu ve özgürlüğünü kısıtlayabiliyoruz, kampanyamızın temelinde ise bunları aşmak ve kendimizi daha iyi hissetmek var! Daha fazla zorunda olduğumuz gibi değil istediğimiz gibi yaşamak, dilediğimiz şekilde kendimizi ifade etmek ve kalıplarımızın dışına çıkmak bizi özgür ve cesur kılacak❤ Kendimizi en iyi ifade etme şekillerimizden biri bizim için makyaj! Bold renkli makyajlar, grafik eyelinerlar, simler… Dilediğin ve beğendiğin ne tarz varsa uygulaman için en büyük destekçiniz!

Break Free teması ile kendini özgürce ifade edebileceğin  makyajlarında sana eşlik edecek ürünlerimize Watsons mağazalarımızdan ve websitemizden erişebilirsin! Bu doğrultuda seni bekleyen mükemmel kampanyalarımız ve indirimlerimiz var. Hepinizi sevindirecek haberimiz ile başlayalım! Maybelline ürünlerinin hepsinde geçerli net %50 indirimimiz mevcut. Ayrıca 150 tl ve üzerine kargo bedava. Senin için hazırladığımız Break Free Makyaj setimiz içerisinde ise herkesin favorisi olan Lash Sensational maskara, Instant Eraser kapatıcı ve Tattoo Liner kalem ile günlük makyajının temelini oluşturabilirsin. Bu setimizin yanında da ayrıca Break Free konseptli makyaj çantamızı hediye ediyoruz!

Break Free kampanyamızın öne çıkan ürünlerinden olan Instant Eraser kapatıcı başlığı ile göz altınıza yumuşacık bir dokunuş ile mükemmel bir örtücülük veriyor. Günün tüm yorgunluğunu silmek ve sizi dinç göstermek için birebir. Tüm gün boyunca gözaltınızı düşünmenize gerek kalmayacak ve hep harika gözükeceksiniz. Bir diğer ürün ise Sky High maskara, kirpiklerinizi gökyüzüne çıkaran ve tek tek ayıran bu maskara cesaret ve özgürlük yolculuğunuzda size bir merdiven edasında destek olacak. Gün boyu akma ve bulaşmaya dayanıklı formülü ile kirpiklerinizi hep harika gösterecek.

Hemen Okuyun  Uykusuz Geceler Sonrası Hızlı Güzellik Tüyoları

Maybelline’in yeni çıkan Vinyl Ink rujları ise yepyeni bir teknoloji ile kuralları baştan yazıyor. Hem parlak hem gün boyu kalıcı likit rujlar şimdiden herkesin yeni göz bebeği oldu bile. Canlı ve parlak renk skalası ile gözleri üzerinize çekeceğiniz kuşkusuz bir gerçek. 5 saniye kadar çalkalayıp, incecik bir katman sürün ve kurumasını bekleyin, işte bu kadar. Parlak kırmızılar, harika pembeler ve mükemmel nudelar seni senden alacak! Lifter Gloss’lar ise herkesin kalbinde ayrı yeri olan parlatıcılar! Dolgun ve parlak dudaklar herkese güçlü hissettirir. Dudaklarınız aynı zamanda nemlendirirken harika görünmesini sağlayacak bir ürün.

Gözler ruhun aynasıdır demişler! Ruhunuzu en güzel yansıtacak ürünler arasında Hyper Precise ve Tatto Liner var. Hyper Precise ile dileğiniz şekilde özgürce çizgilerinizi çekebilirsiniz. İncecik ucuyla her şekli çizmenize izin verecek ve tüm gün gözünüzde kalacak. Tatto Liner ise gözlerinizi belirginleştirip kocaman gösterecek! Dumanlı gözler ve cat eye tarzında görünümlerini Tatto Liner ile elde edebilirsiniz. Break Free kampanyamızdaki bu ürünlerimize benzer bir sürü güzel Maybelline New York ürünü sizleri cesaret ve özgürlüğünüzü ifade etme yolculuğunuzda sizlerin yanında olacak!

(Visited 745 times, 1 visits today)