Yanınızda Taşıyacağınız Powerbank ile Şarjınız Hiç Bitmesin

Watsons  22 Ekim 2020

5 Dk

Gündelik hayatınızın pek çok anında kullandığınız telefonunuzun şarj problemini ortadan kaldıran uzun ömürlü powerbank çeşitleri Watsons’ta sizleri bekler. Powerbank, içerisinde yeniden şarj edilebilir özelliğe sahip pillerin bulunduğu ve telefonunuzu herhangi bir prize ihtiyaç duymaksızın istediğiniz ortamda şarj etmenizi sağlayan bir telefon aksesuarıdır. Taşınabilir şarj cihazı modelleri farklı güç çıkışları ve mAh değerleri ile her ihtiyacı karşılayabilecek çeşitliliktedir.

Şarj Stresini Ortadan Kaldıran Güçlü Yardımcınız

Gelişen teknolojiyle beraber bu alanda ilerleme katedilen sektörlerden biri telefon sektörü olmuştur. Daha büyük ekranlar, güçlü işlemciler ve iletişim kurmak dışında gerçekleştirilebilen pek çok fonksiyon pil tüketimini de etkiler. Telefonlarla ilgili her ne kadar “bitmeyen pil” hayali devam etse de sizi bu hayale en çok yakınlaştıracak şey, powerbank kullanımıdır. Prize ihtiyaç duymaksızın her zaman yanınızda bulundurup telefonunuzu şarj edebileceğiniz ve böylece şarj bitme endişesini ortadan kaldıran powerbank modelleri Watsons’ta sizlere sunulur. Duracell marka powerbank modelleri küçük boyutlu ve güçlü modelleriyle çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz seçenekler barındırır. Telefonunuzu birkaç defa şarj edebileceğiniz bu modeller ile kesintisiz bir telefon kullanımına sahip olabilirsiniz.

Gelişen hızlı şarj teknolojisine uyum sağlayabilen seçenekler içerisinde Baseus ve Samsung marka powerbank’ler de tercih edilebilir. Baseus, 18W şarj çıkışına sahip modeller barındırırken, Samsung 15W çıkışa sahip modeller sunar. Telefonunuzun hızlı şarj teknolojisinin kaç W değer gerektirdiğine dikkat ederek, size uygun ve güçlü bir taşınabilir şarj cihazını Watsons’ta bulabilirsiniz.

Powerbank Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Powerbank, basit bir kullanıma sahip telefon aksesuarı olmasının yanında farklı özellikler barındırır. Satın almadan önce dikkat etmeniz gereken ilk nokta mAh değeridir. Bu değer ne kadar yüksekse telefonunuzu o kadar fazla şarj edebileceğiniz anlamına gelir. Örneğin telefonunuzun bataryası 3000 mAh değerinde ise, 20.000 mAh Trust marka bir taşınabilir şarj cihazı telefonunuzu neredeyse 7 defa şarj edebilecek bir kapasiteye sahiptir. Bir başka dikkat edilmesi gereken nokta ise şarj çıkışı değerleridir. Telefonunuzun hızlı şarj edilmesini istiyorsanız bu çıkışa sahip modellere özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Powerbank seçerken mAh değeri yükseldikçe genellikle boyutta da bir büyüme görülür. Bunun sebebi daha fazla kapasite için ekstra pil kullanımıdır ve bu durum ürünün ağırlığını da etkiler. Ağırlık sizin için bir problemse ve her günün sonunda telefonunuzu ve powerbank’inizi şarj etme imkânına sahipseniz, düşük mAh değerli modelleri tercih edebilirsiniz. Seyahatteyken veya prizden uzun zaman ayrı kalabileceğiniz durumlarda, mAh değeri yüksek olan modeller sizler için daha kullanışlı olacaktır.

Hemen Okuyun  Doğal Kalın Kaşlara Nasıl Sahip Oluruz?

Uzun Ömürlü Powerbank Modelleri

İşe veya okula giderken ya da gün boyu dışarıda olacağınız zamanlarda telefonunuzun şarjının bitmesinden endişe edebilirsiniz. Telefon pillerinin özellikle ilk yılın ardından ömürleri kısalır ve piller daha çabuk tükenirler. Bu durumlarda kullanabileceğiniz uzun ömürlü powerbank modelleri içerisinde Dexim marka ürünler Watsons’ta sizlere sunulur. 10.000 mAh pil kapasitesine sahip bu modeller ile şarj stresinden kurtulabileceğiniz gibi ürünün özel tasarımı da keyifli bir kullanım sunar. Aynı zamanda Samsung, Trust ve Baseus marka uzun ömürlü powerbank modelleri içerisinde bulunan ve şarj durumunu takip edebileceğiniz göstergeler sayesinde cihazın ne zaman şarj edilmesi gerektiği konusunda da bir endişeye kapılmak zorunda kalmazsınız.

Prizden kaç adım uzakta olursanız olun, telefonunuzu dilediğiniz kadar kullanmanızı sağlayan powerbank modelleri ile şarj sorununu ortadan kaldırın. Size her zaman güven sağlayacak ve “Ya şarjım biterse?” endişesini ortadan kaldıracak powerbank modellerini Watsons’ta bulabilirsiniz!

(Visited 349 times, 1 visits today)