2018 İlkbahar/Yaz Makyaj Trendlerine Kısa bir Bakış

Watsons  12 Ekim 2020

3 Dk

Buraya göz atın, kış yakında sona eriyor, yani yeni güzellik trendlerini düşünmeye başlamanın vakti geldi demektir. 2018 İlkbahar / Yaz güzelliği için mükemmel bir mevsim olacak. Neden? New York, Londra, Milano ve Paris podyumlarından, ışıltılı, parıltılı, elmas benzeri makyaj ürünlerinden en iyi saç aksesuarlarına kadar uzanan görünümleri takip edebilirsiniz; nailart da bu yıl bir dönüş yapıyor; İstek listesine ekleyeceğiniz pek çok şey olduğu aşikar, hadi 2018 İlkbahar / Yaz en büyük güzellik trendlerine göz atalım.

Her podyuma hakim bir güzellik trendi varsa, bu makyaj artistlerinin her şeyde ışıltı, parlaklık ve pırıltı takıntısı olmalı. Parlak göz kapakları, yapışkan taşlar, mücevherler ve elmas taşları farklı modellerde yer alıyor. Hatta parlayan dudaklar bile mevcuttu, bu yüzden 2018 İlkbahar / yaz makyajı tümüyle ışıltı üzerine.

Kusursuz cildin, güzellik görünümünde temelini oluşturmada gerekli olduğunu inkar etmeye gerek yok. Doğallıkla parlayan ciltler, önümüzdeki sezon dikkat etmeniz gereken bir şey. Makyaj artistleri bile gözlerin etrafında morumsu bir baz ile “Bebek cilt” efekti yaratmaya çalışıyor. Bırakın bu doğal ışıldayan cilt görünümü kendini anlatsın.

Geleneksel olarak, eyeliner işlemleri daha çok Sonbahar / Kış güzellik görünümü olarak kabul edilir. Ancak, 2018 İlkbahar /Yaz için, kedi gözleri pek çok yerde karşımıza çıkıyor.. Yenilikçiliğinizi gösterebilir ve gözlerinizin dış köşelerine grafik şekiller çizebilirsiniz.

Yaz ayinin dudak tonları, mercandan domates kırmızısına ahududuya ve kiraz tonlarına kadar değişen canlı pembe ve kırmızı renkler dizisidir. Daha sıcak günler için hepsi mükemmeldie! Hadi açık havası eğlencesini ortaya çıkarın!

Geçtiğimiz birkaç sezonda bir profesyonel gibi kontur yapmak hakkında bir sürü şey konuşuluyor. Fakat önümüzdeki sezonda kontürleme modasının yerini belirgin allık uygulaması alıyor. Farklı moda şovlarında, makyaj artistleri allığı alıp yanağın elmacıklarına uyguluyor. Yüzünüze biraz renk vermenin zamanı geldi.

Hemen Okuyun  KEDV
(Visited 842 times, 1 visits today)