Japonların Doğal Cilt Bakımı Sırları

Watsons  2 Ekim 2020

Güzel Japon kızları, çekici olmanın gelmesinin anahtarının sağlıklı ve beyaz cilt olduğuna inanıyor. Bu nedenle, ciltlerini olumlu bir şekilde dönüştürmek için kendi Japon cilt bakım rutinleri vardır. Şimdi size doğal güzellik sırlarından bazılarını tanıtıyoruz. Japonlar gibi mükemmel cilde sahip olmak istiyorsan okumaya devam et!

Pirinç Kepeği

Pirinç kepeği tozu veya pirinç kepeği yağı güzel bir cilde sahip olmanıza yardımcı olabilir. Pirinç kepeği, son derece yüksek tokotrienol içeriğine sahip olduğundan mükemmel anti-aging ve hızlı cilt tamir eden özelliğine sahip olduğu düşünülür veya onu süper E vitamini olarak da adlandırabilirsiniz. Tokotrienol, cildinizde derine nüfuz edebilen ve serbest radikalleri nötralize eden güçlü bir anti-aging antioksidandır. Ayrıca, pirinç kepeği, cildinizin zarar görmesinin iyileştirilmesine ve ciltte yeni hücre üretiminin hızlandırılmasına yardımcı olan yüksek seviyede bir B1, B3, B6 vitamin B kompleksi içerir. Buna ek olarak, zengin kepek, cildinizdeki kuruluğu aydınlatmaya ve hafifletmeye yardımcı olan güçlü bir tonik olarak işlev görür. Nem kaybını yavaşlatan ve cildinizi uzun süre esnek ve yumuşak şekilde koruyabilen doğal bir cilt bariyeri olan skualene sahiptir.

Elma Sirkesi

Elma sirkesi cildin korunmasında etkili bir toniktir. Akne tedavisinde etkilidir. Elma sirkesi, gözenekleri temizleyerek sivilcelerin ortaya çıkmasını engeller ve cildinizin dış kirleticilerin etkilenmesini önleyecek güvenli bir tabaka oluşturmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, elma sirkesi mutfakta hayati bir rol oynamakla kalmaz, artık cilt bakımınızın da başlıca öğeleri arasında yer alacaktır.

Shea Yağı

Shea yağı ciltte yaşlanma karşıtı için iyi olan kolajen üretimini teşvik etmeye yardımcı olur. Shea yağı ince çizgilerden ve kırışıklardan kurtulmak için kullanışlıdır. Ayrıca, dünyanın en iyi doğal nemlendirici kaynaklarından biridir. Kışın cildinize fazladan nem, besin, vitamin ve koruma sağlayabilir.

Hemen Okuyun  Normal Ciltler için Cilt Bakımı

Beyaz Kaolin Kili

Kaolinin özel içeriği ve özellikleri, yüzünüzü maskelemek için harikadır. Beyaz kaolin kili, gözenekleri temizleyebilir ve aynı anda siyah noktalar ve sivilcelerden kurtulmak için cildinizi yeniden yapılandırabilir. Ayrıca ciltteki hücrelerin yenilenmesini canlandırır, arındırır ve güçlendirir. Beyaz kaolit kil hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olup kullanımı güvenli ve basittir, bu nedenle cilt bakımı adımlarınız sırasında çok fazla zaman kazanabilirsiniz.

Jojoba Yağı

Jojoba yağı, eşsiz doğası ile bilinir. Sebumla başa çıkmak için kullanılır ve hatta büyük bir doğal cilt kremi olarak düşünülür. Mumsu yapıdaki jojoba yağı yeterli miktarda nem sağlayabilir ve cildinizi zararlı dış etkenlerden korumak için etkili bir bariyer oluşturabilir. Ayrıca, jojoba yağı yağlı cildi için de faydalıdır. Cildiniz yağlı hale geldiğinde, akne üretmesi kolaydır ve cildinize biraz jojoba yağı sürerek yağlılığın belirgin şekilde azaltılacağını göreceksiniz. Jojoba yağı, cilt kremi ve losyonundaki hayvan yağının yerini alacağından, diğer losyonlar yerine kullanmaktan çekinmeyin.

(Visited 1.134 times, 1 visits today)